Altairis tarjoaa yksilöpuheterapiapalveluja pääasiassa lapsille ja nuorille Oulussa, Haukiputaalla ja Iissä. Puheterapia toteutetaan päiväkodissa, koulussa, asiakkaan kotona tai Altairiksen toimitiloissa Lipporannassa, Oulussa. Altairis on perustettu vuonna 1989.

Altairis on Kelan hyväksymä kuntouttaja. Puheterapiaan voi hakeutua myös omakustanteisesti tai vakuutusyhtiön kautta. Altairiksen toteuttama puheterapia on hyvän kuntoutuskäytännön mukaista ja puheterapian toteuttamisessa noudatetaan Kelan avoterapiastandardia.

Altairis sai nimensä Kotkan tähtikuvion Altair-nimisen tähden mukaan. Altair tarkoittaa vapaana lentävää kotkaa. Toivon, että osaltani olen vahvistamassa puheterapia-asiakkaitteni siipiä ja että puheterapia-asiakkaani voivat kotkan lailla olla ylpeitä itsestään tietäen, että he ovat ainutlaatuisia, tärkeitä ja arvokkaita.

Puheterapian tavoitteeseen päästään vain toista arvostavissa, kunnioittavissa kohtaamisissa, yhteyttä ja ymmärrystä luovalla työotteella, joka Altairiksessa on voimauttavan valokuvan työote.

Lipporannantie 9 A 3, 90500 Oulu. Puh. 040 546 3931, .