Iloista oppimista

lapsi-1200x662Altairis tarjoaa yksilöpuheterapiapalveluja pääasiassa lapsille ja nuorille. Puheterapia toteutetaan päiväkodissa, koulussa, asiakkaan kotona tai Altairiksen toimitiloissa Alppilassa, Oulussa. Altairis on perustettu vuonna 1989. 

Altairis on Kelan hyväksymä kuntouttaja. Altairiksella on voimassaolevat sopimukset myös Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ja Oulun kaupungin kanssa. Puheterapiaan voi hakeutua myös omakustanteisesti tai vakuutusyhtiön kautta.

Altairiksen toteuttama puheterapia on hyvän kuntoutuskäytännön mukaista ja puheterapian toteuttamisessa noudatetaan Kelan avoterapiastandardia.

Altairis sai nimensä Kotkan tähtikuvion Altair-nimisen tähden mukaan. Altair tarkoittaa vapaana lentävää kotkaa. Toivon, että osaltani olen vahvistamassa puheterapia-asiakkaitteni siipiä ja että puheterapia-asiakkaani voivat kotkan lailla olla ylpeitä itsestään. Toivon, että kohtaamisissamme asiakkailleni välittyy kokemus siitä, että he ovat tärkeitä ja arvokkaita juuri sellaisina kuin ovat.

Lautapeli käynnissä

Tyttö ja kukka

Lipporannantie 9 A 3, 90500 Oulu. Puh. 040 546 3931, .